Bericht versturen
aboutus
Profiel QC

Sinds de verhuizing naar de nieuwe fabriek heeft Goldrain haar organisatiestructuur en de relevante kwaliteitsmanagementprocessen geoptimaliseerd.Kwaliteit is het leven van een onderneming.

 

Voor het nieuwe project, in de ontwikkelingsfase, richten we de ruggengraat technologie van het bedrijf op de rigoureuze evaluatie van het project,en hebben de efficiëntie van de ontwikkeling en het eenmalige succespercentage verbeterd.

 

Voor de leveranciers, het overleven van de sterkste, hebben we een herbeoordeling en kwaliteitsbegeleiding uitgevoerd aan gekwalificeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat ze de kwaliteitseisen van ons bedrijf verduidelijken,het verbeteren van de kwaliteit van de inkomende materialen.

 

Tijdens het productieproces, richten we ons op de controle van de inspectie van het eerste stuk, massa productie zal niet worden toegestaan tenzij de inspectie van het eerste stuk gekwalificeerd is.

 

Voor de grote kwaliteitsproblemen die zich voordoen tijdens het productieproces, hebben we een speciaal technisch hervormingsteam opgericht, dat bestaat uit kwaliteitsingenieurs en R&D-ingenieurs,werken aan de onderliggende oorzaak van kwaliteitsproblemen, en het team werkt samen met malingenieurs en ingenieurs van geautomatiseerde apparatuur om malen en geautomatiseerde assemblageapparatuur te corrigeren en te verbeteren,om kwaliteitsproblemen van de bron volledig te elimineren.

 

De in serie geproduceerde eindproducten, na controle door IPQC, FQC en OQC,wordt aan de klant geleverd door een gekwalificeerd transportbedrijf om de kwaliteitsproblemen die het gevolg zijn van onjuist vervoer te verminderen..

 

Het verkoopteam neemt regelmatig contact op met de klant en vraagt hem om feedback over onze tevredenheid met de dienstverlening,voor klachten en suggesties van de klant,We hebben gespecialiseerd personeel om dit af te handelen., en om ons kwaliteitsmanagement te verbeteren, zodat wij onze klanten beter kunnen tevreden stellen.

 

Verslag over maatschappelijke verantwoordelijkheid -2023.pdf

Verslag over kwaliteitsintegriteit 2023.pdf
Verslag inzake de openbaarmaking van milieu-informatie.pdf

JY318 Amazon E-Commerce Versie Testverslag.pdf

 

 

Certificaten
Contactgegevens