aboutus
Profiel QC

Goldrain, sinds zijn verhuizing aan de nieuwe installatie, heeft zijn organisatiestructuur en relevante kwaliteitsbewakingsprocessen geoptimaliseerd. De kwaliteit is het leven van een onderneming.

 

Voor het nieuwe project, in het ontwikkelingsstadium, concentreren wij de de backbonetechnologie van het bedrijf bij streng de evaluatie van het project, en de efficiency van ontwikkeling en éénmalig succestarief geconcentreerd.

 

Voor de leveranciers, de overleving van het geschiktst, hebben wij een nieuwe beoordeling en kwaliteitsbegeleiding aan gekwalificeerde leveranciers geleid om ervoor te zorgen dat zij de kwaliteitsbehoeften van ons bedrijf verduidelijken, daardoor verbeterend de kwaliteit van inkomende materialen.

 

Tijdens het productieproces, concentreren wij ons op de controle van de inspectie van het eerste stuk, zal de massaproduktie niet toegestaan worden tenzij de inspectie van het eerste stuk gekwalificeerd is.

 

Voor de belangrijkste kwaliteitsproblemen die zich tijdens het productieproces voordoen, hebben wij opstelling een speciaal technisch hervormingsteam, dat uit kwaliteitsingenieurs en R&D-ingenieurs samengesteld is, die aan de analyse van de worteloorzaak van kwaliteitskwesties, en het teamwerk samen met vormingenieurs en geautomatiseerde materiaalingenieurs aan correcte en betere vormen evenals geautomatiseerd assemblagemateriaal werken, om kwaliteitsproblemen van de bron volledig te elimineren.

 

In massa geproduceerd geëindigd - de producten, na wordt gecontroleerd door IPQC, FQC en OQC, zullen aan de klant door een gekwalificeerd vervoersbedrijf worden geleverd om de kwaliteitsabnormaliteit te verminderen casued door ongepast vervoer.

 

Het verkoopteam zal periodiek de klant contacteren en zal de klant om vragen te geven terugkoppelt op onze de diensttevredenheid, voor de klachten van de klant en suggesties, hebben wij ons personeel gespecialiseerd om dit te behandelen, en onze kwaliteitsbewaking te verbeteren, om onze klanten op een betere manier tevreden te stellen.

Sociaal Verantwoordelijkheidsrapport -2021.pdf

Het Rapport 2021.pdf van de kwaliteitsintegriteit

Certificaten
Contactgegevens